Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η ΡΟΔΙΑΚΗ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ

Πηγή Ροδιακή, Ημερομηνία 13-2-2013 

P1040842

Εντυπωσιασμένος έμεινε ο συγγραφέας κ. Βασ. Παπαθεοδώρου από την επίσκεψή του στο “Ροδίων Παιδεία”. Σε σχόλιο του στο facebook αναφέρει τα εξής:
“Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο Ροδίων Παιδεία, επειδή πήγα σε όλες τις τάξεις από την Γ'Δημοτικού μέχρι και Α' Λυκείου, ήταν το γεγονός ότι όλα τα παιδιά είχαν συναίσθηση των ορίων τους και των ορίων των υπολοίπων. Προφανώς αυτό είναι το αυτονόητο, αλλά πολλές φορές πλέον και το ζητούμενο.
Εξηγούμαι: Δε χρειάστηκε να κάνω ούτε για μια στιγμή το στρατονόμο, όλοι άκουγαν αυτόν που μίλαγε, περίμεναν τη σειρά τους και έδειχναν αποδοχή και σεβασμό στο συμμαθητή τους (όχι γελάκια και "τι είπε τώρα αυτός"), το δε εντυπωσιακό είναι πως όλοι εκεί πέρα φαίνονται ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους και με αυτά που κάνουν, σε όποια θέση και να είναι, συμφιλιωμένοι... Προφανώς αυτό το έχω συναντήσει και αλλού, σε τάξεις και σε λέσχες ανάγνωσης, αλλά επειδή το είδα σε μεγάλη κλίμακα αυτή τη φορά, είπα να το επισημάνω. Διαφήμιση; Ε, οκ, τι να κάνουμε; Τα καλά να λέγονται.”

Η ΡΟΔΙΑΚΗ – ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου