Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Επάγγελμα γονέας; Πανεύκολο!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση της κ.Ρένας Ρώσση- Ζαΐρη με μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού του σχολείου μας, καθώς και η χθεσινοβραδυνή παρουσίαση του βιβλίου της, "Επάγγελμα γονέας; Πανεύκολο!"που πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη "Ερωδιός" των Εκπαιδευτηρίων "ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ".

Η κ.Ρένα Ρώσση Ζαΐρη διαβάζει στα παιδιά ένα από τα παραμύθια της.
Η κ. Ρένα Ρώσση- Ζαΐρη το διήμερο που προηγήθηκε συνάντησε τους λιλιπούτειους αναγνώστες της, συνομίλησε μαζί τους και ταξίδεψαν μαζί στον κόσμο των βιβλίων της.Το πρωινό της Τρίτης, 2 Απριλίου 2013, τα παιδιά γνώρισαν από κοντά τη δημιουργό όλων αυτών των ιστοριών, είχαν την ευκαιρία να τους διαβάσει η ίδια ένα απο τα παραμύθια της και στο τέλος, μαζί με τα παιδιά δημιούργησαν μια καινούργια ιστορία! Κλείνοντας την επίσκεψή τους, τα παιδιά έφυγαν με τα βιβλία τους υπογγεγραμμένα από τη συγγραφέα με ένα αίσθημα πληρότητας, πως είναι και αυτοί έτσι ένα μέρος της ιστορίας που διάβασαν.

Η κ.Ρένα Ρώσση Ζαΐρη υπογράφει τα βιβλία των παιδιών.



Διασκεδάζοντας με τα παιδιά.

Χθες το απόγευμα, 3 Απριλίου 2013, η  κ.Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη συνάντησε τα λίγο μεγαλύτερα "παιδιά", τους γονείς, σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο της "Επάγγελμα γονέας: Πανεύκολο!".Συναντήθηκε μαζί τους στο φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης μας, μίλησε για τους προβληματισμούς νέων γονέων, για τα συνήθη λάθη που κάνουν σε καθημερινά ζητήματα, όπως π.χ το θέμα των "τιμωριών" και έδωσε παιδαγωγικές λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης που θα "λύσουν τα χέρια" σε πολλούς άπειρους γονείς, διότι το να είσαι γονέας μπορεί να μη σπουδάζεται, αλλά με αγάπη, υπομονή και "ψάξιμο" μαθαίνεται! Ολα αυτά περιγράφονται στο βιβλίο της, το οποίο διατίθετο μαζί με άλλα δημιουργήματα της συγγραφέως σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στη βιβλιοθήκη από τον κ.Καβαλιέρο Λευτέρη (ο γνωστός σε όλους τους βιβλιόφιλους, κ.Λευτέρης, ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου "Το δέντρο")



Ευχαριστούμε θερμά τη συγγραφέα κ. Ρένα Ρώσση Ζαΐρη και της ευχόμαστε πάντα να είναι ανοιχτό το κουτί με την νεράϊδα της φαντασίας της για να μας χαρίζει πολλές νέες ιστορίες!Η συνάντηση μας με τη συγγραφέα μας γέμισε χαρά και επιφυλασσόμαστε και  για άλλες τέτοιες εκδηλώσεις! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου