Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η επιστροφή του Ερωδιού


Ο "Ερωδιός"  ανοίγει και πάλι  τα ηλεκτρονικά φτερά του, σας καλωσορίζει στις πτήσεις του για το φετινό σχολικό έτος και σας προσκαλεί να πετάξετε νοερά μαζί του, εξερευνώντας τους θησαυρούς της γνώσης που κρύβονται στη βιβλιοθήκη των εκπαιδευτηρίων "ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ"

Ο "Ερωδιός" έβαλε στις αποσκευές του νέες γνώσεις και καινούργια αποκτήματα και μας καλεί να τον συνοδεύσουμε στην πορεία προς τη μάθηση.

Χάρη στις δωρεές ακούραστων συμπαραστατών και αρωγών της γνώσης, η βιβλιοθήκη μας ενισχύθηκε με διάφορες συλλογές επιστημονικών περιοδικών ποικίλων θεμάτων, οικονομικής φύσης, εκπαιδευτικού χαρακτήρα αλλά και γενικότερων θεμάτων όπως ιατρική, μαγειρική και κηπουρική.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κυριακούλη Κυριάκο, Γενικό Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων μας, τον κ. Αναστασιάδη Παναγιώτη, συμπαραστάτη και υποστηρικτή του σχολείου μας, τον κ. Δέτση Νικόλαο, γονέα και ακόλουθο του σχολείου μας για χρόνια, για την προσφορά και την στήριξή τους στη Βιβλιοθήκη "Ερωδιός".

Μέσα από τον "Ερωδιό" θα ενημερωνόμαστε για το βιβλίο, τις νέες εκδόσεις και κυκλοφορίες, για βιβλία που ποτέ δε χάνουν την αξία τους, αλλά και για τις δράσεις των μαθητών μας που σχετίζονται τη βιβλιοθήκη.

Ελάτε και σεις να πετάξετε μαζί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου