Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο "Ερωδιός" συναντά τη Λογική!Παιχνίδι Λογικής: Όταν τα μαθηματικά γίνονται ένα όμορφο κι απολαυστικό παιχνίδι για τους μαθητές!
Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το «Παιχνίδι Λογικής», στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού καθώς και οι τάξεις του Γυμνασίου. Οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες κι ακολουθώντας κάθε μία τη δική της διαδρομή, πέρασαν  από αίθουσες – σταθμούς, προκειμένου να λύσουν μαθηματικούς γρίφους, αινίγματα, τάγκραμ, μαγικά τετράγωνα και προβλήματα λογικής. Έτσι, και φέτος ο «Ερωδιός» φιλοξένησε  τα παιχνίδια Λογικής! Οι μαθητές  των Εκπαιδευτηρίων "ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ" απόλαυσαν ένα κυνήγι γνώσεων και διαγωνίστηκαν ομαδικά.

 Οι βιωματικές δραστηριότητες έχουν στόχο την προώθηση της συνεργασίας και της κριτικής  σκέψης των μαθητών, καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η παρατήρηση, η έρευνα, η ανακάλυψη!
Το Παιχνίδι Λογικής αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια ευχάριστη εμπειρία για τους μαθητές μας, οι οποίοι διασκεδάζουν με την ψυχή τους και βλέπουν με μια πιο «θετική» ματιά το μάθημα των Μαθηματικών!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου